www.jerke.be

maandag 22 februari 2010

Geen deelname aan de reuzeslalom...

Gisterenavond heb ik eindelijk de knoop doorgehakt. Ik zal niet deelnemen aan de reuzeslalom van morgen. Met spijt in het hart sta ik volledig achter deze keuze. Samen met mijn trainer Christian kozen we dit seizoen om mijn beste discipline, slalom, aan te sterken. Hierdoor stond ik maar zeer zelden op mijn reuzeslalomski's. Door de weinige trainingsdagen en het ontbreken van wedstrijdritme in dit evenement ben ik dan ook zo goed als kansloos om mij in de wedstrijd naar voren te skiën en zo een mooi resultaat te behalen. Uiteraard was het een unieke kans geweest om reeds enige Olympische ervaring op te doen met het zicht op zaterdag, maar door het opschuiven van de reuzeslalom is de hersteltijd voor de fysieke en mentale vermoeidheid van de reuzeslalom te kort geworden. Net als mijn collega's Bart en Karen zet ook ik dus alles op de slalom, gelovend in mijn eigen kansen om voor een kleine verrassing te zorgen. 

6 opmerkingen:

 1. Jerke, succes zaterdag!

  Misschien nog maar es op 1 ski proberen zoals vorig jaar op de Cronos shortski? ;).

  Greets

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een perfect be-redeneerde beslissing. Focus je volledig op zaterdag en sla al die criticasters met verstomming. Go Jerke Go.

  grtz, H

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jerke,

  Veel Succes zaterdag. Ik heb je jaren niet gevolgd, nu zit ik op het puntje van mijn stoel en supporter ik met de grootste overtuiging.

  En vergeet vooral niet te genieten...

  groeten,

  Bob

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel succes toegwenst namens het hele Crejaksieteam!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jerke,k zit met ons mama zaterdag op t puntje van onzen stoel te supporteren hoor!!!break a leg....maar niet te letterlijk hééé...
  groetjes ingrid(babysit)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Jerke,

  Ik zit nu in warm Oostenrijk; kan je dus niet langs de kant in Whistler aanmoedigen.

  Wens je veel succes toe en laat Nederland trots zijn op hun zuiderburen!

  Gr. Frank

  BeantwoordenVerwijderen