www.jerke.be

vrijdag 6 februari 2015

Hello Colorado!

Na een voorspoedige reis kwam ik gisterenavond samen met Armand, Kai, Mathilde en de 2 coaches Raph & Peter aan in Denver. Na een vermoeiende laatste etappe naar ons "Belgisch" huisje in Silverthorn, ontdekten we echter geen huisje, maar wel een waanzinnige, in hout afgewerkte Amerikaanse chalet met alles erop en eraan! 


Met dank aan de jetlag was ik vanochtend al (veel te) vroeg wakker, maar zoals men zegt: de morgenstond heeft goud in de mond. Na een stevig ontbijt en het uitpakken van het skimateriaal, volgde een prachtige rit van een halfuurtje over de "Interstate 70" richting Vail. Aangezien het de afgelopen dagen flink gesneeuwd had, bond ik voor de gelegenheid geen slalomski's aan, maar echte off-piste ski's. Halverwege de afdaling en na het volgen van het bordje "for experts only" kreeg ik van deze keuze toch even spijt. Voor mij dook plots een bos op, waarin mijn slalomski's goed van pas gekomen zouden zijn! :-)
Na deze eerste heerlijke acclimatisatiedag, volgt morgen het serieuzere werk. Op het programma staat dan de eerste trainingssessie met het Belgische team.

Tot dan,
Jerke


1 opmerking:

  1. Je zou toevallig niet kunnen opsommen wie van het Belgisch team allemaal meedoet? En bij welke disciplines. Vind daar nergens geen info over op het internet :(

    BeantwoordenVerwijderen